Sisustusosaajat banneri

Ajankohtaista

MERKITSE MUISTIIN 23.11. klo 18-20 webinaari: asuntomessukohde Villa Aurora

Saat lähiaikoina sähköpostiisi kutsun Sisustusosaaja Riikka Sourun 23.11. webinaariin aiheena Asuntomessukohteen suunnittelu – case Villa Aurora: 

Pikkujoulut Helsingin Balmuirilla 14.12.2023 - merkitse muistiin

Oulun ja Pohjois-Suomen Sisustusosaajat ja Sisustusakatemian entiset & nykyiset opiskelijat oli kutsuttu uudistettuun Oulun Balmuirin myymälään 17.10. klo 18-20 ja ilta oli mikä parhain menestys! 

 

Helsingin Balmuirilla vietämme pikkujouluja to 14.12. klo 18 alkaen - mukana myös Niina Ahonen! Merkitse muistiin - tästä lähetetään myös kutsu myöhemmin syksyllä. 

 

Sisustussuunnittelija yrittäjänä -koulutusta taas tarjolla!

Hei Sisustusosaaja! Haluatko lisätä tietämystäsi sisustusalan yrittäjyydestä?

Sisustusakatemian nykyisiin, laajoihin koulutuksiinn on lisätty valinnainen, sisustusalalle räätälöity yrittäjyyskoulutusosio, joka toteutetaan kokonaisuudessaan kätevästi etänä (kesto 5 tuntia). 

Tämä on tarjolla sinullekin maaliskuussa 2024  ja tietysti Sisos-etuhintaan, tutustu koulutuksen sisältöön täällä ja ilmoittaudu mukaan: Sisustussuunnittelija yrittäjänä | Sisustusakatemia

Sketch Up -jatkokurssi 6.11.2023 alkaen

Mikäli sisäinen SketchUp-taiturisi ei ole vielä löytynyt, nyt siihen on loistava mahdollisuus - SketchUp-virtuoosi Lasse Home järjestää Zoomin kautta pidettävän ketchUp-jatkokurssin taas syksyllä! 

Sisustusosaajien jäsenet voivat osallistua kursseille etuhintaan. Jos et saanut vielä sähköpostiisi ilmoittautumislinkkiä jatkokurssille (muista kurkata roskapostiin), pyydä sellainen osoitteesta info@sisustusosaajat.fi! Jatkokurssi järjestetään seuraavasti: 

Nähdään Dekostudiolla 12.9.2023 klo 17-19.30

Keskellä Helsinki Design Weekin ja Habitaren innostavaa sisustuspöhinää haluaisimme kutsua Sisustusosaajien jäsenet viettämään alkusyksyn iltaa yhdessä upealle Dekostudion showroomille Helsingin ytimessä! 

Tervetuloa siis tiistaina 12.9. klo 17-19.30 Dekostudiolle (Bulevardi 46) kuulemaan heidän kuulumisensa ja tutustumaan showroomiin - paikalla on myös sisustussuunnittelija Niina Ahonen kertomassa syksyn terveiset! Iltaan jää myös hyvää aikaa jutustelulle ja kohtaamisille.