Sisustusosaajat banneri

Liity mukaan Sisustusosaajiin

Voit liittyä jäseneksi Sisustusosaajiin, mikäli olet valmistunut Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta tai opiskelet tällä hetkellä sisustussuunnittelukoulutuksessamme.

Sisustusosaajien jäsenenä voit osallistua Sisustusosaajien ja yhteistyöyritystemme tapahtumiin ja koulutuksiin eri puolilla Suomea ja pääset nauttimaan jäseneduistamme, mm. etuhintaisista messumatkoista koti- ja ulkomailla. Lisäksi voit mm. saada alennusta Sisustusakatemian lisä- ja jatkokoulutuksista.

Ammattilaisjäsenenä voit lisäksi liittyä Sisustusosaajat-ammattilaishakemistoon ja verkostoitua helpommin ja nopeammin alan osaajien kanssa ja sisustusalan osaajaa tarvitsevat potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut kätevästi.

 

AMMATTILAISJÄSEN VAI JÄSEN?

 

Sisustusosaajien ammattilaisjäsen on Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta valmistunut sisustusalan ammattilainen. Sisustussuunnittelijaa tai muuta sisustusalan ammattilaista hakevan on helppo löytää sinut, kun olet Sisustusosaajien ammattilaisjäsenhaussa kertonut omasta erityisosaamisestasi.

Ammattilaisjäsenenä saat ajantasaista tietoa sisustusalan trendeistä ja tuotteista, pääset osallistumaan kaikkiin Sisustusosaajien tapahtumiin ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua helposti ja nopeasti kollegoidesi ja yhteistyöyritystemme kanssa.

Mikäli opintosi Sisustusakatemiassa ovat vielä kesken tai et vielä toimi sisustusalalla, kannattaa silti liittyä jäseneksi Sisustusosaajiin.  Saat ajantasaista tietoa sisustusalasta ja voit osallistua Sisustusosaajien tapahtumiin ympäri Suomea.

Uudet jäsenhakemukset pyritään käsittelemään kahden viikon sisällä. Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi.

Sisustusosaajien (perus)jäsenyyttä hakevan tulee lähettää

 • Kopio tai kuva opiskelutodistuksesta/opiskelijakortista hakemuksen yhteydessä

sekä nämä tiedot:

 • Sukunimi ja etunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Osoite (laskutusta varten)
 • Puhelinnumero
 • Sisustusakatemia-kurssisi nimi, esim. Helsinki 20A

Ammattilaisjäsenyyttä hakevan tulee lisäksi lähettää

Mustavalkoinen, selkeä kasvokuva itsestään tai yrityksen logo (jpg- tai gif-muodossa)
sekä oheiset tiedot suunnittelijahakusivuamme varten:

 • Sukunimi ja etunimi
 • Titteli/tittelit
 • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
 • Sähköposti
 • Osoite (laskutusta varten), kuvausosioon yrityksen käyntiosoite
 • Alue, jolla toimit pääsääntöisesti (esim. Etelä-Suomi). Useilla alueilla toimivan kannattaa laittaa kuvausosioon maininta kaikista toiminta-alueista
 • Puhelinnumero
 • Nettisivun osoitelinkki (julkaisuvalmiina, tarkistathan että toimii)
 • Facebook- ja Instagram-sivun osoitelinkki (julkaisuvalmiina, tarkistathan että toimii)
 • Lyhyt kuvaus julkaisuvalmiina tekstinä, max. 50 sanaa. Liitä tähän kohtaan myös yrityksesi käyntiosoite, mikäli haluat.

Jäsenmaksu ammattilaisjäsenille on 100 €, muille jäsenille 55 € /kalenterivuosi. Hinta sis. alv 24 %. HUOM! Nyt saat jäsenyyden v.2020 ja 2021 yhden vuoden hinnalla!  Lähetämme sähköpostitse laskun käsiteltyämme hakemuksen. Jäsenmaksun maksu aktivoi jäsenyyden. Mikäli viestiä jäsenyydestä ja/tai laskua ei ole tullut kahden viikon kuluessa, tarkistathan roskapostin - joskus sähköpostimme saattavat mennä vahingossa sinne.

 Rekisteri-ja tietosuojaselosteen löydät sivun alareunan linkistä.

 

 

 

Ajankohtaista

FAQ

USEIN KYSYTTYÄ

1. En ole vielä valmistunut Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta, mutta haluan liittyä jäseneksi Sisustusosaajiin. Mistä saan opiskelijatodistuksen?

Sisustusakatemian opiskelijakorttisi on opiskelijatodistus. Kun olet valmistunut, voit toimittaa valokuvan/skannauksen todistuksesta.

2. Minulla ei ole vielä sisustusalan yritystä. Kannattaako minun liittyä Sisustusosaajiin?

Vaikka et toimisi sisustusalalla koulutuksestasi huolimatta, kannattaa silti liittyä perusjäseneksi Sisustusosaajiin. Saat muut edut käyttöösi, mutta tietojasi ei tule ammattilaishakemistoon.

3. Teen vakituisen työni ohessa sisustusalan töitä. Kannattaako minun liittyä Sisustusosaajiin?

Ehdottomasti! Kun liityt Sisustusosaajien ammattilaisjäseneksi, saat kaikki SISOS-edut käyttöösi ja lisäksi sinut löydetään Sisustusosaajat-ammattilaishakemistosta.

4. Olen nyt perusjäsen, mutta perustan lähiaikoina sisustusalan yrityksen. Voinko muuttaa perusjäsenyyden ammattilaisjäsenyydeksi kesken vuoden?

Kyllä voit. Jos haluat ammattilaisjäseneksi ja mukaan ammattilaishakemistoon, lähetät sähköpostilla osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi ammattilaisjäsenyyteen tarvittavat tiedot ja kerrot olevasi tällä hetkellä perusjäsen. Lähetämme sinulle uuden laskun, jossa maksat perus- ja ammattilaisjäsenen vuosimaksun erotuksen jäsenmaksussa.

5. Haluan liittyä Sisustusosaajien postituslistalle ja saada tietoa tapahtumista. Miten toimin?

Liittymällä Sisustusosaajien perusjäseneksi pääset automaattisesti Sisustusosaajien tapahtumien, koulutuksien sekä messumatkojen postituslistalle. Lisäksi saat tietoa yhteistyöyritystemme uutuustuotteista, tapahtumista yms.