Sisustusosaajat banneri

Liity mukaan Sisustusosaajiin

Sisustusosaajia on jo sataviisikymmentä!
 
Sisustusakatemiassa opiskeleva tai valmistunut - liity nyt Sisustusosaajiin joko perusjäseneksi, kun haluat pysyä ajan hermolla tai ammattilaisjäseneksi, mikäli haluat myös yrityksellesi markkinointinäkyvyyttä!

Voit liittyä jäseneksi Sisustusosaajiin, mikäli olet valmistunut Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta tai opiskelet tällä hetkellä sisustussuunnittelukoulutuksessamme.

Sisustusosaajien jäsenenä voit osallistua Sisustusosaajien ja yhteistyöyritystemme tapahtumiin ja koulutuksiin eri puolilla Suomea ja pääset nauttimaan jäseneduistamme, mm. etuhintaisista messumatkoista koti- ja ulkomailla. Lisäksi voit mm. saada alennusta Sisustusakatemian lisä- ja jatkokoulutuksista.

Ammattilaisjäsenenä voit lisäksi liittyä Sisustusosaajat-ammattilaishakemistoon ja verkostoitua helpommin ja nopeammin alan osaajien kanssa ja sisustusalan osaajaa tarvitsevat potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut kätevästi.

 

AMMATTILAISJÄSEN VAI JÄSEN?

Sisustusosaajien ammattilaisjäsen on Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta valmistunut sisustusalan ammattilainen. Sisustussuunnittelijaa tai muuta sisustusalan ammattilaista hakevan on helppo löytää sinut, kun olet Sisustusosaajien ammattilaisjäsenhaussa kertonut omasta erityisosaamisestasi.

Ammattilaisjäsenenä saat ajantasaista tietoa sisustusalan trendeistä ja tuotteista, pääset osallistumaan kaikkiin Sisustusosaajien tapahtumiin ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua helposti ja nopeasti kollegoidesi ja yhteistyöyritystemme kanssa.

Mikäli opintosi Sisustusakatemiassa ovat vielä kesken tai et vielä toimi sisustusalalla, kannattaa silti liittyä jäseneksi Sisustusosaajiin.  Saat ajantasaista tietoa sisustusalasta ja voit osallistua Sisustusosaajien tapahtumiin ympäri Suomea. Järjestämme myös webinaareja, joten voit osallistua tapahtumiin siellä missä olet!

Voit myös vaihtaa jäsenyyttäsi perusjäsenestä ammattilaisjäseneksi kesken kalenterivuoden. Uudet jäsenhakemukset pyritään käsittelemään kahden viikon sisällä. Hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi.

Sisustusosaajien (perus)jäsenyyttä hakevan tulee lähettää

 • Kopio tai kuva opiskelutodistuksesta/opiskelijakortista hakemuksen yhteydessä

sekä nämä tiedot:

 • Sukunimi ja etunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Osoite (laskutusta varten)
 • Puhelinnumero
 • Sisustusakatemia-ryhmän nimi, esim. Helsinki 20A

Ammattilaisjäsenyyttä hakevan tulee lisäksi lähettää

Mustavalkoinen, selkeä kasvokuva itsestään tai mikäli et halua kuvaa itsestäsi, yrityksen logo (jpg- tai gif-muodossa)
sekä oheiset tiedot suunnittelijahakusivuamme varten:

 • Sukunimi ja etunimi
 • Titteli/tittelit
 • Yrityksen nimi ja Y-tunnus
 • Sähköposti
 • Osoite (laskutusta varten), kuvausosioon yrityksen käyntiosoite
 • Alue, jolla toimit pääsääntöisesti (esim. Etelä-Suomi). Useilla alueilla toimivan kannattaa laittaa kuvausosioon maininta kaikista toiminta-alueista
 • Puhelinnumero
 • Nettisivun osoitelinkki (julkaisuvalmiina, tarkistathan että toimii)
 • Facebook- ja Instagram-sivun osoitelinkki (julkaisuvalmiina, tarkistathan että toimii)
 • Lyhyt kuvaus julkaisuvalmiina tekstinä, max. 50 sanaa. Liitä tähän kohtaan myös yrityksesi käyntiosoite, mikäli haluat.

Jäsenmaksu ammattilaisjäsenille on 100 €, muille jäsenille 55 € /kalenterivuosi. Hinta sis. alv 24 %.
HUOM! Nyt saat jäsenyyden v.2021 ja 2022 yhden vuoden hinnalla! 

Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse käsiteltyämme sitovan hakemuksen. Ensimmäisen jäsenmaksun maksu aktivoi jäsenyyden. Mikäli viestiä jäsenyydestä ja/tai laskua ei ole tullut kahden viikon kuluessa hakemuksesta, tarkistathan roskapostin - joskus sähköpostit saattavat mennä vahingossa sinne.

Jäsenyyden voi päättää vain ilmoittamalla siitä sähköpostitse info@sisustusosaajat.fi -osoitteeseen viimeistään lokakuussa, jolloin emme lähetä seuraavan vuoden/jäsenmaksukauden laskua.  Jäsenmaksu lähetetään marraskuussa sähköpostitse antamaasi osoitteeseen. Jäsenmaksua ei palauteta tai osahyvitetä, vaikka jäsenmaksukautta on vielä jäljellä eroilmoituksen saapuessa.

 Rekisteri-ja tietosuojaselosteen löydät sivun alareunan linkistä,  luethan sen huolellisesti.

 

 

 

Ajankohtaista

FAQ

USEIN KYSYTTYÄ

1. En ole vielä valmistunut Sisustusakatemian sisustussuunnittelukoulutuksesta, mutta haluan liittyä jäseneksi Sisustusosaajiin. Mistä saan opiskelijatodistuksen?

Sisustusakatemian opiskelijakorttisi on opiskelijatodistus. Verkko-Sisustusakatemiassa opiskelevien opiskelijatodistus on sähköisessä muodossa tiedossamme. Jos olet jo valmistunut, voit toimittaa valokuvan/skannauksen todistuksesta.

2. Minulla ei ole vielä sisustusalan yritystä. Kannattaako minun liittyä Sisustusosaajiin?

Vaikka et toimisi sisustusalalla koulutuksestasi huolimatta, kannattaa silti liittyä perusjäseneksi Sisustusosaajiin. Saat muut edut käyttöösi, mutta tietojasi ei tule ammattilaishakemistoon.

3. Teen vakituisen työni ohessa sisustusalan töitä. Kannattaako minun liittyä Sisustusosaajiin?

Ehdottomasti! Kun liityt Sisustusosaajien ammattilaisjäseneksi, saat kaikki SISOS-edut käyttöösi ja lisäksi sinut löydetään Sisustusosaajat-ammattilaishakemistosta.

4. Olen nyt perusjäsen, mutta perustan lähiaikoina sisustusalan yrityksen. Voinko muuttaa perusjäsenyyden ammattilaisjäsenyydeksi kesken vuoden?

Kyllä voit. Jos haluat ammattilaisjäseneksi ja mukaan ammattilaishakemistoon, lähetät sähköpostilla osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi ammattilaisjäsenyyteen tarvittavat tiedot ja kerrot olevasi tällä hetkellä perusjäsen. Lähetämme sinulle uuden laskun, jossa maksat perus- ja ammattilaisjäsenen vuosimaksun erotuksen jäsenmaksussa.

5. Haluan liittyä Sisustusosaajien postituslistalle ja saada tietoa tapahtumista. Miten toimin?

Liittymällä Sisustusosaajien perusjäseneksi pääset automaattisesti Sisustusosaajien tapahtumien, koulutuksien sekä messumatkojen postituslistalle. Lisäksi saat tietoa yhteistyöyritystemme uutuustuotteista, tapahtumista yms.