Sisustusosaajat banneri

Tyylikäs ja käytännöllinen kalenteri-/luonnoskansio

NYT ENNAKKOTILAUSMAHDOLLISUUS 31.10.2020 asti; Tyylikäs ja käytännöllinen vetoketjullinen kalenterikansio ruskeaa tai harmaata uusionahkaa uudella SISUSTUSOSAAJAT-preeglauksella!  Kansiossa on Ajaston Wega-vuosikalenteri 2021* ja A5 -kokoinen blanco luonnosvihko. HUOM! Voit laittaa kalenterivihkon tilalle esim. kierreselkäisen ruutu-tai viivavihkon - näin kalenterikansiosta tuleekin ammattilaisen tyylikäs luonnoslehtiö-/muistikirja!

Kalenterikansio on tarkoitettu monivuotiseen käyttöön, sillä kalenterin vuosipaketin voi vaihtaa uuteen ja myös uusia luonnosvihkoja on saatavissa. Kalenterin tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kalenterikansiopaketin jäsenhinta Sisustusosaajille 31.10.2020 mennessä tehtyihin tilauksiin on vain 55 € ja ei-jäsenille 59 € + lähetyskulut 6,50 € . Hinnat sis. alv 24 %.

Kalenterikansiosta lähetetään tilausvahvistuksen yhteydessä lasku Sisustusosaajilta, ja se lähetetään sinulle tilauksen tultua meille. Kalenterikansio positetaan sinulle maksun tultua meille.

Sitovat kalenteritilaukset tehdään osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi.

Kerro tilauksen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Nimi (+ yrityksen nimi ja y-tunnus)
  • Postiosoite (tai yrityksen postiosoite)
  • Puhelinnumero
  • Kuulutko Sisustusosaajiin
  • Kalenterin väri (ruskea tai harmaa)
  • preeglausteksti - Sisustusosaajat vai Sisustusakatemia (automaattisesti Sisustusosaajat, mikäli ei muuta mainittu tilauksessa)

*vuosikalenteri 2021 toimitetaan kalenterikansion mukana niin kauan kuin valmistajalla on sitä varastossa

Kuvassa Sisustusakatemia-preeglaus, Sisustusosaajat-logo on vastaavanlainen.

kalenterikansio auki