Sisustusosaajat banneri

Tyylikäs ja käytännöllinen kalenteri-/luonnoskansio

Joko olet hankkinut kalenterin vuodeksi 2021?

Tyylikäs ja käytännöllinen vetoketjullinen kalenterikansio ruskeaa tai harmaata uusionahkaa on saatavissa Sisustusakatemia-preeglauksella tai Sisustusosaajat-preeglauksella!  Kansiossa on Ajaston Wega-vuosikalenteri 2021* ja A5 -kokoinen blanco luonnosvihko.

HUOM! Voit laittaa kalenterivihkon tilalle esim. kierreselkäisen ruutu-tai viivavihkon - näin kalenterikansiosta tuleekin ammattilaisen tyylikäs ja kestävä luonnoslehtiö-/muistikirja!

Kalenterikansio on tarkoitettu monivuotiseen käyttöön, sillä kalenterin vuosipaketin voi vaihtaa uuteen ja myös uusia luonnosvihkoja on saatavissa. Kalenterin tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kalenterikansion minimitilauserä on 50 kpl, eli tilaamme kalenterikansiot kun minimitilauserä on täyttynyt.

Kalenterikansiopaketin jäsenhinta Sisustusosaajille  on 60 € ja ei-jäsenille 65 € + lähetyskulut 6,50 € . Hinnat sis. alv 24 %. 

Mikäli sinulla on jo kalenterikansio, voit tilata pelkän Wega-kalenterin 2021 tai täydennyspaketin, joka sis. Wega-kalenterin 2021 ja blancon luonnoslehtiön. Wega-kalenterin 2021 hinta kotiin postitettuna on 17,40 €/kpl.
Täydennyspaketin (vuosikalenteri + täyttövihko) hinta kotiin postitettuna on 19,80 €/kpl.

Kalenterikansiosta lähetetään tilausvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse lasku Sisustusosaajilta, ja se lähetetään sinulle tilauksen tultua meille. Tuotteet positetaan sinulle maksun tultua meille.

Sitovat tilaukset tehdään osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi.

Kerro tilauksen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Nimi (+ yrityksen nimi ja y-tunnus)
  • Postiosoite (tai yrityksen postiosoite)
  • Puhelinnumero
  • Kuulutko Sisustusosaajiin
  • Tilatessasi kalenterikansion, kalenterikansion väri (ruskea tai harmaa) sekä preeglaus (Sisustusakatemia vai Sisustusosaajat)
  • Mikäli tilaat vuosikalenterin tai täydennyspaketin, kerro kumman tilaat

*vuosikalenteri 2021 toimitetaan kalenterikansion mukana niin kauan kuin valmistajalla on sitä varastossa

 

kalenterikansio auki