Merkitse muistiin!

Merkitse muistiin!

KIRKASTA OMA VISIOSI - LUO ITSESTÄSI MENESTYVÄ BRÄNDI – webinaari

ke 6.1.2021 klo 18-20

vain Sisustusakatemian Sisustusosaajien jäsenille!

Missio, visio, strategia, arvot… Nämä sanat vilahtelevat yritysten toimintakertomuksissa ja kehityspäivillä, mutta mitä ne oikeasti tarkoittavat? Osaatko sinä sanoa, mikä on yrityksesi missio tai visio? Tiedätkö, mikä on yrityksesi strategia, se polku, jota pitkin kuljetaan kohti visiota ja joka tekee mission todeksi?

Ellet tiedä, älä huolestu sillä yliopistotutkimuksen mukaan vain kaksi prosenttia yritysten työntekijöistä tietää mikä on yrityksen strategia ja viisi osaa luetella ne.

Miksi näillä sanoilla ja niiden sisällön syvällisellä ymmärtämisellä on väliä? Miksi meidän pitäisi olla niistä kiinnostuneita? Siksi, että niiden sisäistäminen vaikuttaa suoraan siihen, menestyykö yritys vai ei. Tutkittu tosiasia nimittäin on, että ne yritykset, joissa missio, visio ja strategia tunnetaan, menestyvät parhaiten.

Designer Sari Sirviön (PURO Casa) pitämässä webinaarissa keskitytään näihin tärkeisiin yrityksen perustuksiin ymmärrettävällä tavalla. Webinaari tulee olemaan valmennuksellinen, jossa osallistujat saavat tehtäviä ja webinaarin jälkeen jaettavan sähköisen työkirjan, johon jokainen rakentaa oman yrityksensä mission.

Ilmoittautumisohjeet tulevat tammikuun alussa, mutta merkitse muistiin loppiaisen webinaari jo nyt!