Sisustusosaajat banneri

Innovation Meet & Greet to 31.10.2019 Turussa!

INNOVATION MEET & GREET TO 31.10.2019

Mattoliike Sepri, Juhana Herttuan puistokatu 19, Turku

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille sisustusakatemialaisille (+avec), etusijalla ilmoittautumisissa ovat Sisustusosaajat. Ohjelmassa on mielenkiintoista kuunneltavaa, katsottavaa ja toimintaa sekä seurustelua pienen tarjoilun kera. Tapahtumaan voi tulla ja sieltä lähteä oman aikataulun mukaisesti.
 

klo 16.30-17.30                Innovatiivinen valokuvauskilpailu osallistujille sekä tutustumista näyttelyyn

klo 17.30 -18.10               Innovatiiviset saumattomat pinnat, team Sepri

klo 18.20 – 19.00             Made by Choice - tarvelähtöinen yhteiskehittäminen tilojen toteutuksessa, muotoilija Sebastian Jansson

klo 19.00 -20 .00              Tutustumista näyttelyyn

 

Ilmoittauduthan 25.10.2019 mennessä osoitteeseen info@sisustusosaajat.fi.

Tapahtumassa Sisustusosaajiin liittyvät uudet jäsenet saavat halutessaan käytännöllisen ja tyylikkään Sisustusosaajat-huopakassin. Saat huopakassin tapahtumapaikalla rekisteröityessäsi myös, mikäli olet liittynyt Sisustusosaajiin kesäkampanjan jälkeen.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kuulutko Sisustusosaajiin. Mikäli et kuulu Sisustusosaajiin, ilmoitathan millä kurssilla olet opiskellut/opiskelet Sisustusakatemiassa, sekä puhelinnumerosi siltä varalta, että meille tulee jotain akuuttia ilmoitettavaa. Ystävän kanssa tulevilta pyydetään ilmoittamaan myös ystävän nimi ja sähköpostiosoite.