Sisustusosaajat banneri

Ajankohtaista

Dekofloor-webinaari ti 24.5.2022 klo 18-20!

Dekofloor on hartsipohjainen, Suomessa kehitetty ja valmistettava sisustuslaasti, joka sopii käytettäväksi kaikilla kodin lattia- ja seinäpinnoilla sekä julkisten tilojen pinnalla.

Pihasuunnittelukurssi nyt myytävänä kätevästi tallenteena!

Kevät tulee ja pihatyöt alkavat taas houkutella - kiinnostaako sinua piha- ja puutarhasuunnittelu? Osta nyt kurssimme tallenteena ja opiskele pihasuunnittelua kätevästi omaan tahtiin! Tallenne on myynnissä 12.7.2022 asti. 

Sisustusakatemia laajensi tänä keväänä koulutustarjontaansa entisestään ja meillä pääsi maalis-huhtikuussa opiskelemaan pihasuunnittelua kahden etäluennon (yhteensä 6 tuntia) mittaisen kurssin verran. Kouluttajana toimi maisemasuunnittelija ja viherrakentaja, MTV3-kanavan Kotoisa-ohjelmastakin tuttu Helga Andersson-Brantberg (Pihakorento Oy). 

Seuraava julkitilojen suunnittelukurssi Sisustusakatemiassa syksyllä 2022

Haluatko laajentaa ja syventää sisustussuunnitteluosaamistasi julkitilasuunnittelun täydennyskoulutuksessa?

Julkitilasuunnittelun kurssi täydentää sisustussuunnittelutyösi ammattitaitoa ja antaa valmiudet laajentaa asiakaskuntaasi. Koulutuksen aikana perehdyt ammattilaisten avulla toimisto- ja työtilasuunnitteluun, koulu- ja päiväkotisuunnitteluun, kahvila- ja ravintolasuunnitteluun, myymäläsuunnitteluun sekä kirjasto- ja terveydenhuollon tilojen suunnitteluun.  

Liity nyt Sisustusosaajiin!

Mikäli et vielä kuulu Sisustusosaajiin, nyt kannattaa liittyä! 

Saat kutsuja erilaisiin sisustusalan koulutuksiin, webinaareihin ja yritysvideoiden sekä sähköpostien kautta vinkkejä suunnittelutyöhön. Pääset myös mukaan sisustusmessumatkoille sekä koulutuksiin SISOS-hintaan.

Ammattilaisjäsenenä saat näkyvyyttä sisustusalan osaajana myös Sisustusosaajat-somessa ja sinut löydetään helpommin ammattilaisjäsensivultamme.

Liittymisohjeet löydät täältä:

Vanhan talon sisustuskurssi maalis-huhtikuussa 2022

Tervetuloa Sisustusakatemian järjestämälle Vanhan talon sisustuskurssille maalis-huhtikuussa 2022! 

Kurssilla tutustutaan vanhan talon korjaamiseen ja sen historian ja tunnelman säilyttämiseen. Opitaan, miten voi tunnistaa yleisimpien aikakausien tyylit suomalaisessa rakentamisessa sekä sisustamisessa 1850-1950 välillä ja miten voi sisustusvalinnoillaan säilyttää tai nostaa esille talon historiaa. Kurssilla perehdytään myös siihen, mitä tarkoittaa materiaalin hengittävyys ja tutustutaan perinteisiin, sisätiloissa käytettyihin materiaaleihin.